À LA CARTE

Les Caviars

Antonius Caviar Siberian

Caviaren fra den sibiriske størart, Acipenser baerii, er kendetegnet ved en intens, kompleks smag med en tydelig & ren finish, der bliver hængende i munden i lang tid.
Man kan fornemme tilstedeværelsen af krydrede & træagtige noter & en rig umami.
Farven varierer mellem sort & grå med toner af brun & grøn.

30 gram 345

Antonius Caviar Oscietra
Oscietra-caviaren kommer fra størarten Acipenser gueldenstaedtii, også kendt som den russiske stør. Caviaren har kompakte, fjedrende rognperler med en glat & fløjlsblød konsistens.
Den er kendetegnet ved en cremet smag med strejf af umami, nødder & smør, balanceret med en delikat salthed. Oscietra-caviaren smelter i munden & har en uovertruffen finish.
Aromaen frigives gradvist & kommer til udtryk som en kompleks,
raffineret & udtryksfuld palet af smage.
Farven varierer mellem grå, brun & olivengrøn med gyldne nuancer.

30 gram 595

Blinis & Crème Fraîche
Smørstegt boghvedeblinis & rørt creme fraiche
65

Les Hors d’Euvre

Les Huîtres
Sentinelles østers au naturel med mignonette & citron
3 stk. 125 / 6 stk. 225 / 9 stk. 315 / 12 stk. 395

Les Escargots
1/2 dusin snegle, braiseret i pastis med persille-hvidløgssmør & butterdej
145

Croquettes de Lapin
Kroketter af confiterede kaninlår med lardo & ramsløgsmayo
125


Gougéres au Truffe

Vandbakkelser med trøffelcreme & Comté
115

Asperges Vertes Grillées au Sauce Gribiche
Grillede grønne asparges med sauce gribiche & røget bacon fra Alsace
105

Pain Maison

Surdejsbrød med kærnet, pisket smør

25

Les Entrées

Terrine de Foie Gras au Torchon
Foie gras terrin med sødt & bitre salater i vinaigrette
195

Asperges Blanches au Mousseline
Smørdampede hvide asparges med sort peber, panko & sauce mousseline
175
Tilvalg af søkogte håndpillede rejer

45

Le Petit Lyonnaise
Oksetatar rørt med Cognac, dijonsennep & tabasco.

Serveret med skalotteløg, estragon & sprøde kapers
165

Artichauts avec Fromage de Chèvre Frais
Stegte små artiskokker med cremet gedeost, valnødder & honningvinaigrette
155

Bisque de Homard
Kraftig hummerbisque med fennikel crudité, tomater & piment d’espelette
105

Les Plats

Tournedos Rossini
Smørstegt oksemørbrad fra Himmerland med foie gras escalope,
ristet brioche, trøffelsauce med madeira & pommes Dauphinoise

395

Poisson du Jour
Dagens friske fangst stegt på brød med grønne asparges,

nye løg, ærter, nye kartofler & morkelsauce
345

Pithiviér au Coquilles Saint Jaques
Indbagt tærte med kammuslinger, fiskemousseline, lardo & ristede hasselnødder.
Hertil fiskefumet med nøddeolie, syltet selleri & grønne æbler

325

Steak Frites
Smørstegt flat iron fra kornfodret kvæg med brøndkarse i vinaigrette,
pommes frites & sauce bearnaise

295

Tatare du Boeuf
Oksetatar rørt med Cognac, dijonsennep & tabasco,
serveret med skalotteløg, estragon & sprøde kapers, salat & fritter

265

Moules Frites
Danske linemuslinger med fennikel, kryddertomater
& sauce vierge med basilikum samt frites & aioli

245

Les Fromages & Desserts

L’assiette aux Fromages
Udvalg af modne franske gårdoste med behørig garniture


Comté 24mdr, Morbier & Brilliat Savarin
3 stk 135

Comté 24mdr, Morbier, Brilliat Savarin, Epoisses & Roquefort
5 stk 175

Comté 36m aux Truffes
Comté modnet i 36 måneder, affineret af Marcel Petit,
serveret med sort trøffel & knækbrød

175

Ganache au Chocolat Blanc avec Rhubarbe
Hvid chokoladeganache med rabarberkompot, hibiscus & lavendel
125

Crème Brûlée
Behøver vi sige mere ..?
115

Selections de Sorbets
3 variationer af sorbet
95