A LA CARTE


LES PREMIÉRES BOUCHÉES

LES HUÎTRES
Østers fra Roumégous - spéciales no 3
Tabasco, skalotteløgsvinaigrette & citron

3 stk. DKK 75 - 6 stk. DKK 145
9 stk. DKK 195 - 12 stk. DKK 250

LE CAVIAR

30 gram med smørstegte boghvedeblinis & syrnet crème fraîche

Gastro Unika Gold Selection
DKK 365

Rossini Black Label

DKK 365

Gastro Unika Platinum Selection
DKK 645


Rossini Ocietre Gold

DKK 645

SELECTIONS D’AMUSES-BOUCHES

En introduktion til det frankofile køkken i 3 mundfulde

DKK 85


***


LES ENTRÉES


SAUMON CRÚ A L’OSEILLE
Færøsk laks med rogn & muslingesauce med havesyre
DKK 155


TERRINE DE FOIE GRAS
Fuldfed andelever fra ”Maison Masse” i Nantes med behørig garniture
DKK 135


TERRINE DE CHOU-FLEUR
Blomkålsterrine, comté-créme & friskrevet sort trøffel
DKK 125


LE “PETIT LYONNAISE”
Oksetatar rørt med tabasco, sennep & cognac
DKK 105

ESCARGOTS
Braiserede snegle med hvidløgsconfit,
grillet citron & brunet rosmarinsmør
DKK 95


***


LES PLATS


L’ENTRECÔTE
Grillet kornfodret rib-eye med fritter, bearnaise

& grønne salater i sennepsvinaigrette

DKK 285

POISSON DU JOUR
Dagens friske fangst med braiseret fennikel,
oliven, piment & lun vinaigrette
DKK 245

COQUELET FARCI À LA DANOISE
Farseret unghanebryst med smørsyndig kartoffelkompot,
rabarber, syltet agurk & hønseskysauce
DKK 215


TARTARE À LA LYONNAIS
Oksetatar rørt med tabasco, sennep & cognac.

Serveret med fritter & trøffelmayo
DKK 195


MOULES FRITES
Hvidvinsdampede blåmuslinger fra Vildsund med fritter & aïoli


***


LES FROMAGES & DESSERTS

L’ASSIETTE DE FROMAGES
Udvalg af modne franske gårdoste med behørig garniture
- Vælg fra vognen - pr. stk
Fra DKK 35

FONDANT AU CHOCOLAT
Chololadefondant, orangekompot med szechuan & vaniljeis
DKK 105

TARTE AU CITRON MERINGUÉE
Klassisk citrontærte med marengs & citronsorbet
DKK 95

CRÈME BRÛLÉE
Vi behøver ikke sige mere ...
DKK 75

PETITS FOURS
Tre små søde sager fra køkkenet
DKK 65


***

Les Suppléments du Jour


Vi skifter dagligt tavleretterne.

Spørg din tjener, hvad køkkenet også byder på i dag ...

Les aperós

Start blidt med lidt bobler eller stærkt med en pastis - se en smagsprøve på vores aperitifs...

Menu de la maison

Hver uge vælger vores kokke og tjenere i fællesskab husets menu, som skifter efter sæson og råvarer... Se menuen her...

Selskaber

Restaurant Lalala huser enhver form for selskab fra runde dage over skarpe hjørner til events og promotion ...

Vinkort

Vi hylder hele Frankrig, dog i særdeleshed de tre La'er;

La Mouline, La Turque og La Landonne.

Vinkortet er et studie værd ...