À LA CARTE
L’EAU & LES PAINS
Filtreret vand med & uden brus ad libitum DKK 25
To slags brød & to slags smør ad libitum DKK 35
LES CAVIARS DE GASTRO UNIKA
GOLD
GOLD er en Osietra-Baerii-Caviar. Støren er ca. 8-9 år gammel, når den høstes. Caviaren er letsaltet med havnoter, rig & cremet med et diskret strejf af nødder & en meget behagelig & umamifyldt eftersmag.
30 gram DKK 725
PLATINUM
PLATINUM er en særlig selektion af Osietra-Baerii-Caviar, hvor de større & lysere æg nøje udvælges. Støren er ca. 8-10 år gammel ved høsttidspunktet. Caviaren er meget elegant & cremet med mineralske noter, dyb nøddeagtig umami & lang eftersmag.
30 gram DKK 825
OSIETRA
OSIETRA er en af de allerfineste stør-typer overhovedet. Støren er ca. 10-12 år gammel, når den høstes. Caviaren er letsaltet, mineralsk, kompleks & intens med enestående flotte noter af nødder & dyb æggeblomme & en meget lang eftersmag med stor umami.
30 gram DKK 925
GAUFRE AUX POMMES DE TERRE
Kartoffelvaffel, hakket æg, creme fraiche & hakkede rødløg
DKK 125
LES HORS D’OEUVRE
LES HUÎTRES
Østers naturel med tabasco, mignonette & citron
3 stk. DKK 125 - 6 stk. DKK 225
9 stk. DKK 315 - 12 stk. DKK 395
LANGOUSTINES GRATINÉES
Gratinerede jomfruhummere med persille, hvidløg, grillet brød & karamelliseret citron
DKK 175
SELECTIONS DE HUÎTRES À LA MAISON
Østers à la Maison på 3 forskellige måder
DKK 165
CUISSES DE GRENOUILLE À LA MEUNIERE
Meunierestegte frølår med persille, hvidløg & karamelliseret citron
DKK 145
SÉLECTION D’AMUSE-BOUCHES
En introduktion til det frankofile køkken i 3 mundfulde per person DKK 125
LES ENTRÉES
TERRINE DE FOIE GRAS TERRINE
Terrin af marineret andelever fra Maison Masse i Nantes med behørig garniture & grillet brød
DKK 225
COQUILLES SAINT JAQUES
Lyngrillet hånddykket norsk kammusling med muslingeconsommé, urteolie, grønne ærter & blomkålpuré
DKK 195
CROQUETTE AUX QUEUE DU BOEUF
Sprødstegt terrine af plukket oksehale, svampegelé & estragoncrème
DKK 185
ASPERGES BLANCHES
Smørglaserede hvide asparges med sauce mousseline, sprødt brød & grønne urter
DKK 155
Supplement af håndpillede grønlandske rejer + DKK 65
TATARE DE VEAU À LA FORESTIÉRE
Tatar på kalveinderlår med radisecrudité, ramsløgsmayo & syltede sennepskorn
DKK 145
LES PLATS
L’ENTRECÔTE
Grillet kornfodret rib-eye fra Uraguay med garniture de la maison, pommes frites & sauce bearnaise
DKK 395
TURBOT À LA POÊLE
Pighvar stegt på brød med glaseret forårsgrønt, fiskebisque med plukkede blåmuslinger & nye kartofler
DKK 365
CARRÉ DE PORCLETTE
Carré af pattegris stegt på ben med glaseret grønt, grønkåls puré & friteret grønkål.
À part, nye kartofler & sauce au bierre
DKK 295
MOULES FRITES
Hvidvinsdampede økologiske linemuslinger fra Vildsund med sprøde fritter & aïoli
DKK 245
STEAK TARTARE À LA LYONNAIS
Oksetatar rørt med tabasco, sennep & cognac. Serveret med spæde salater, sprøde fritter & dijonnaise
DKK 225
LES FROMAGES & DESSERTS
L’ASSIETTE DE FROMAGES
Udvalg af modne franske gårdoste med behørig garniture
1 stk DKK 55
3 stk DKK 135 5 stk DKK 175
TARTE AU CITRON
Citrontærte med citrusinfuseret brunet smør-is
DKK 125
CRÈME BRÛLÉE
Vi behøver ikke sige mere ...
DKK 115
Supplement af sorbet + DKK 35
PETITS FOURS
Små håndlavede bæredygtige chokolader fra den talentfulde Mark Hermann per stk. DKK 45