À LA CARTE

PAIN À LA MAISON
Surdejsbrød med kærnet, pisket smør
DKK 25


LES CAVIARS DE MAISON ANTONIUS

CAVIAR SIBERIAN
Caviaren fra den sibiriske størart, Acipenser baerii, er kendetegnet ved en intens, kompleks smag med en tydelig & ren finish, der bliver hængende i munden i lang tid. Man kan fornemme tilstedeværelsen af krydrede & træagtige noter & en rig umami. Farven varierer mellem sort & grå med toner af brun & grøn.
30 gram DKK 345

CAVIAR OSCIETRA
Oscietra-caviaren kommer fra størarten Acipenser gueldenstaedtii, også kendt som den russiske stør. Caviaren har kompakte, fjedrende rognperler med en glat & fløjlsblød konsistens. Den er kendetegnet ved en cremet smag med strejf af umami, nødder & smør, balanceret med en delikat salthed. Oscietra-caviaren smelter i munden & har en uovertruffen finish. Aromaen frigives gradvist & kommer til udtryk som en kompleks & raffineret, udtryksfuld palet af smage.
Farven varierer mellem grå, brun & olivengrøn med gyldne nuancer.

30 gram DKK 595

BLINIS & CRÈME FRAÎCHE
Smørstegt boghvedeblinis & rørt creme fraiche
DKK 65


LES HORS D’OEUVRE

LES HUÎTRES
Le Gall østers au naturel med ananas-mignonette & citron
3 stk. DKK 125 - 6 stk. DKK 225
9 stk. DKK 315 - 12 stk. DKK 395

CUISSES DE GRENOUILLE FRITES
Sprøde frølår med grøn emulsion & confiterede hvidløg
DKK 115

ANCHOIS DE BISCAYE
Milde ansjoser konserveret i olivenolie med grillet brød & citron
DKK 105

CIGAR DE BRANDADE
Rillette af saltet torsk i brickdej med aioli & tørret sort oliven
DKK 95

PATE DE CAMPAGNE
Klassisk landpaté med estragonsennep & cornichoner fra Espelette
DKK 85


LES ENTRÉES

FOIE GRAS PÔELÉ
Stegt foie gras med kvædepuré, stegte æbler, brioche & bitre salater i vinaigrette
DKK 195

LES ESCARGOTS
Braiserede snegle med stegte gnocchi, græskar, brødkrumme & brunet smør med salvie
DKK 185

SAUMON CRU SALÉ
Letsaltet laks med agurk, glaskål, sprødt fennikelbrød & leche de tigre
DKK 175

TATARE DU BOEUF
Oksetatar med syltede tyttebær, estragon-emulsion, røget mayo & sprød kartoffel
DKK 155


LES PLATS

L’ENTRECÔTE
Kornfodret rib-eye fra Uruguay med hvidløgs-/persillesmør, frites & bearnaise
DKK 395

LOTTE DE MER À LA PÔELE
Stegt havtaskehale med knoldselleri, stegt palmekål, muslingecreme, hasselnødder & brunet smør med vadouvan
DKK 365

MAGRET DE CANETTE ”Perle de la Dombes”
Skindstegt canettebryst fra Bresse med smørsyndig kartoffelpuré, stegte rosenkål & østershatte fra Skyttegaarden samt portvinssauce med korender & plukket andeconfit
DKK 335

TATARE DU BOEUF
Oksetatar med syrlige tyttebær, estragonemulsion, røget mayo.
Serveret med frites & aioli

DKK 275
MOULES FRITES À LA CRÉME
Danske linemuslinger med saltet citron, sød basilikum, hvidløgs-/persillesmør, frites & jalapeño-aioli
DKK 245


LES FROMAGES & DESSERTS

MONT D’OR CHAUD ENTIER
Varm Mont d’Or med urter & vin du Jura.
The 450 gram kan fint deles mellem 2-4 personer.
Serveret med ristet brød & honning fra Læsø.
DKK 295

L’ASSIETTE DE FROMAGES
Udvalg af modne franske gårdoste med behørig garniture

3 stykker
Comté 24mdr, Morbier & Brilliat Savarin
DKK 135

5 stykker
Comté 24mdr, Morbier, Brilliat Savarin, Epoisses & Roquefort
DKK 175

TARTE AU CITRON
Citrontærte med brændt marengs & lemon curd
DKK 125

CRÈME BRÛLLÉE
Behøver vi sige mere ..?
DKK 115