À la carte

Les Caviars

Antonius Siberian

 Caviar af sprøde gråsorte perler med mild saltning & et cremet indre,
der byder på krydrede træagtige noter & en let umami
30 gram 345

Antonius Oscietra
Gylden olivengrøn caviar med knæk og en efterfølgende cremet tekstur.
Noter af brunet smør og ristede nødder frigives langsomt og løftes med en bred palet af dybe umamismage.
her får du virkelig meget smæk for skillingen.
30 gram 595


Blinis & crème fraîche
Smørstegt boghvedeblinis & rørt creme fraiche
65


Les hors d’oeuvre

Les huîtres
Sentinelles østers au naturel med mignonette & citron
3 stk. 125 / 6 stk. 225 / 9 stk. 315 / 12 stk. 395

Langoustines gratinés
Gratinerede jomfruhummere fra Strandby med persille-hvidløgssmør, grillet citron & aioli
175

Croquettes de lapin
Kroketter af confiterede kaninlår med lardo & ramsløgsmayo
125

Panisse & piment
Sprøde kikærtefritter med baba ganoush & grillet frigitelli peber
95

Pain maison
Surdejsbrød med kærnet, pisket smør
25


Les entrées

Ris de veau
Stegte, glaserede kalvebrisler med jordskokkepuré, brændte & syltede perleløg, tardivosalat & jus med ras-el-hanout
195

Terrine de foie gras au torchon
Foie gras terrin med pistacienougatine, sødt & bitre salater i vinaigrette
195

Thon mi-cuit
Lyngrillet tun med olivenmayo, syltede grønne tomater, grønne skud & rødbede-sesamvinaigrette
185

Le petit tatare
Oksetatar rørt med ristede sennepsfrø, svampearomat, sprøde chips & røget æggecreme
165

Artichauds avec fromage frais du chevre
Stegte små artiskokker med cremet gedeost, valnødder & honningvinaigrette
155

Les escargots
1/2 dusin snegle, braiseret i pastis med persille-hvidløgssmør & butterdej
145


Les plats

L’entrecôte
Kornfodret rib-eye fra Uruguay med hvidløgs-persillesmør, brøndkarse, frites & sauce bearnaise
395

Poisson du jour
Dagens friske fangst med nye ærter à la Fransçaise med røget bacon, hjertesalat & fiskefumet
345

Pithiviér au lapin & foie gras
Indbagt tærte med kanin, foie gras, pata negra & svampeduxelles.
Hertil rosenkål, sauce Perigeux & friskhøvlet trøffel.
325

Tatare du boeuf
Oksetatar rørt med ristede sennepsfrø, svampearomat, sprøde chips, røget æggecreme, salat & fritter
265

Moules frites à la créme
Danske linemuslinger med saltsyltet citron, thaibasilikum, hvidløgs-persillesmør, frites & aioli
245


Les fromages & desserts

L’assiette de fromages
Udvalg af modne franske gårdoste med behørig garniture


Comté 24mdr, Morbier & Brilliat Savarin
3 stk 135

Comté 24mdr, Morbier, Brilliat Savarin, Epoisses & Roquefort
5 stk 175

Comté 36m aux truffes
Comté modnet i 36 måneder, affineret af Marcel Petit, serveret med sort trøffel & knækbrød
175

Gateau Marcel
Chokoladekage i 2 lag med kokosgelé & rombraiseret ananas
125

Crème brûlée
Behøver vi sige mere ..?
115

Selections de sorbets
3 variationer af sorbet
95