L'EAU & LES PAINS
Filtreret vand med & uden brus ad libitum DKK 25
To slags brød & to slags smør ad libitum DKK 35
LES CAVIARS DE GASTRO UNIKA
GOLD
GOLD er en Osietra-Baerii-Caviar. Støren er ca. 8-9 år gammel, når den høstes. Caviaren er letsaltet med havnoter, rig & cremet med et diskret strejf af nødder & en meget behagelig & umamifyldt eftersmag.
30 gram DKK 725
PLATINUM
PLATINUM er en særlig selektion af Osietra-Baerii-Caviar, hvor de større & lysere æg nøje udvælges. Støren er ca. 8-10 år gammel ved høsttidspunktet. Caviaren er meget elegant & cremet med mineralske noter, dyb nøddeagtig umami & lang eftersmag.
30 gram DKK 825
OSIETRA
OSIETRA er en af de allerfineste stør-typer overhovedet. Støren er ca. 10-12 år gammel, når den høstes. Caviaren er letsaltet, mineralsk, kompleks & intens med enestående flotte noter af nødder & dyb æggeblomme & en meget lang eftersmag med stor umami.
30 gram DKK 925
GAUFRE AUX POMMES DE TERRE
Kartoffelvaffel, hakket æg, creme fraiche & hakkede rødløg
DKK 125
LES HORS D’OEUVRE
LES HUÎTRES
Østers naturel med tabasco, mignonette & citron
3 stk. DKK 125 - 6 stk. DKK 225
9 stk. DKK 315 - 12 stk. DKK 395
SELECTIONS DE HUÎTRES À LA MAISON
Østers à la Maison på 3 forskellige måder
DKK 165
ESCARGOTS À LA BOURGUIGNON
Hvidvinsbraiserede snegle med hvidløgs-/persillesmør & butterdej
DKK 155
CUISSES DE CAILLE CONFITÉS
Confiterede, sprødstegte vagtellår med persille & grillet citron
DKK 145
SÉLECTION D’AMUSE-BOUCHES
En introduktion til det frankofile køkken i 3 mundfulde
per person DKK 125
LES ENTRÉES
PITHIVIERS AUX FLÉTAN
Pithivier med helleflynder, spinat, selleripuré & hummerbisque samt rødvinssauce
DKK 225
TERRINE DE FOIE GRAS TERRINE
Terrin af marineret andelever fra Maison Masse i Nantes med behørig garniture & grillet brød
DKK 215
BALLOTINE DE CABILLAUD
Torskeballotine med brændt pore samt beurre blanc med rogn & havesyre
DKK 195
ASPERGES BLANCHES
Smørglaserede hvide asparges med sauce mousseline
DKK 160
+ Supplement af håndpillede, søkogte rejer fra Smögen DKK 55
TATARE DE VEAU FORESTIÉRE
Tatar på kalveinderlår med confiteret portobellocrème, syltede bøgehatte & boghvede
DKK 145
LES PLATS
L’ENTRECÔTE
Grillet kornfodret rib-eye fra Uraguay med garniture de la maison, pommes frites & sauce choron
DKK 395
FLETÁN À LA POÊLE
Smørstegt helleflynder med forårsgrønt, fiskebisque med håndpillede fjordrejer & fjordrejesmør
DKK 365
POULET AUX TRUFFE
Bryst af fransk landkylling med trøffelsoufflé, sauté af grønt, selleripure, sprødt hønseskind & sherrysauce
DKK 325
MOULES FRITES
Hvidvinsdampede blåmuslinger fra Vildsund med sprøde fritter & aïoli
DKK 235
STEAK TARTARE À LA LYONNAIS
Oksetatar rørt med tabasco, sennep & cognac. Serveret med spæde salater, sprøde fritter & dijonnaise
DKK 225
LES FROMAGES & DESSERTS
L’ASSIETTE DE FROMAGES
Udvalg af modne franske gårdoste med behørig garniture
1 stk. DKK 55
3 stk. DKK 135
5 stk. DKK 175
LE CHOCOLAT & L’ORANGE SANGUINE
Chokoladeskal med variationer af blodappelsin & mokkacrème
DKK 125
CRÈME BRÛLÉE
Vi behøver ikke sige mere ...
DKK 115
PETITS FOURS
Små skønne bæredygtige chokolader fra Mark Hermann
per stk. DKK 45