À LA CARTE


L'EAU & LE PAIN
Filtreret vand med & uden brus, brød samt smør
pr. person DKK 50

LES CAVIARS DE LA MAISON ROSSINI

OSCIETRA SELECTION
Med velafstemt saltbalance, let syre, cremet tekstur & masser af elegant dybde i smagen
er disse smukke, grågrønne perler, intet mindre end en himmerigsmundfuld.
30 gram - DKK 725

BLACK LABEL
Denne caviar bliver eksklusivt produceret til restauranter.
Trods den milde saltning har Black Label fra Rossini en bred, fyldig & delikat umami,
der gør den til en klar favorit blandt flere af vores gæster.
30 gram DKK 425

GOLD SELECTION
 De smukke gyldne perler er med sin faste tekstur & lette saltning på 3,5%
en særdeles let tilgængelig & robust caviar, der gør den perfekt
som supplement til stort set hele vores menukort.
10 gram DKK 125
30 gram DKK 355

BLINIS
3 stk Blinis & creme fraiche
DKK 50

LES HORS D’OEUVRE

LES HUÎTRES
Sentinelles no. 4 østers au naturel med tabasco, mignonette & citron
3 stk. DKK 105 - 6 stk. DKK 185
9 stk. DKK 265 - 12 stk. DKK 345


CUISSES DE CAILLE CONFITES
6 stk. confiterede, sprødstegte vagtellår med karamelliseret citron
DKK 125

SÉLECTION D’AMUSES-BOUCHE
En introduktion til det frankofile køkken i 3 mundfulde
per person DKK 105

ESCARGOTS À LA BOURGUIGNON
6 stk. hvidvinsbraiserede snegle med persille-/hvidløgssmør & citron
DKK 95


LES ENTRÉES

TOURTE AUX LANGOUSTINES
Indbagt butterdejstærte med jomfruhummerhaler, spinat en branche & jomfruhummerbisque med cognac
DKK 215

TERRINE DE FOIE GRAS
Terrin af marineret andelever fra ”Maison Masse” i Nantes
med behørig garniture
DKK 195

SAUMON CRU GRILLÉ
Letgrillet islandsk laks fra Vestfjord med friske grønne ærter, urter & beurre blanc
DKK 175

ASPERGES BLANCHES EN MOUSSELINE
Smørpocherede hvide asparges med klassisk mousseline & friskkværnet sort peber
DKK 145
( supplement af håndpillede rejer fra Smögen + DKK 50 )

LE PETIT LYONNAIS
Oksetatar rørt med tabasco, sennep, estragon & cognac
DKK 125



LES PLATS

L’ENTRECÔTE
Grillet kornfodret Angus rib-eye fra Uraguay med salade de la maison, sprøde fritter & sauce bearnaise
DKK 395

POISSON DU JOUR
Dagens friske fangst med grønt fra markedet, smørglaserede kartofler & cremet fiskebisque
DKK 335

BALLOTINE DE VEAU “BOCUSE D’OR“
Ballotine af trøffelfarseret kalvemørbrad fra Himmerland stegt på brød med nye kartofler, spæde løg, grønne asparges & kalveglace
DKK 285
( supplement af stegt foie gras + DKK 50 )


MOULES FRITES
Hvidvinsdampede økologiske linemuslinger fra Vildsund med sprøde fritter & aïoli
DKK 225

TARTARE À LA LYONNAIS
Oksetatar rørt med tabasco, sennep & cognac. Serveret med sprøde fritter & dijonnaise
DKK 205


LES FROMAGES & DESSERTS

L’ASSIETTE DE FROMAGES
Udvalg af modne franske gårdoste med behørig garniture
Pr. stk / DKK 45

MAZERINE À LA RHUBARBE
Mandelmazerin med pistacie, brændt marengs, rabarber & havesyregranite
DKK 125

CRÈME BRÛLÉE
Vi behøver ikke sige mere ...
DKK 115

PETITS FOURS
Små søde sager fra æsken
1 stk DKK 30 / 3 stk DKK 75