À LA CARTE


- HENT HELE MENUEN SOM PDF HER -


LES CAVIARS DE LA MAISON ROSSINI


OSCIETRA SELECTION

Med velafstemt saltbalance, cremet tekstur og masser af dybde i smagen
er disse smukke, grågrønne perler, intet mindre end en himmerigsmundfuld.
30 gram - DKK 625

BAERII PRESTIGE
Med sin dybe nøddesmag og modige saltning er denne robuste caviar perfekt
som supplement til stort set hele vores menukort.
10 gram - DKK 125 // 30 gram - DKK 275

BLACK LABEL
Denne caviar bliver eksklusivt produceret til restauranter.
Med en mild saltning & en bred, delikat umami,
er Black Label fra Rossini en klar favorit blandt flere af vores gæster.
15 gram - DKK 175


LES HORS D'OEUVRE

LES HUÎTRES

Østers Naturél
Med tabasco, skalotteløgsvinaigrette & citron
3 stk. DKK 95 - 6 stk. DKK 175 - 9 stk. DKK 250 - 12 stk. DKK 330

GRENOUILLES À LA PERSILLADE
Stegte frølår med citron & persillade
DKK 115

SÉLECTION D'AMUSES-BOUCHE

En introduktion til det frankofile køkken i 3 mundfulde

Pr. person DKK 105

LA MÖELLE
Bagt marvpibe med grillet brød, persillade & citron
DKK 95



LES ENTRÉES

VOL-AU-VENT

Smørbagt tartelet med kalvebrisler, morkler & blanquette

DKK 185


TERRINE DE FOIE GRAS
Terrin af marineret andelever fra ”Maison Masse” i Nantes med behørig garniture
DKK 145


SAUMON FUMÉ
Koldrøget islandsk Vestfjordlaks fra Centralrøgeriet

med sommersalater & syrnet fløde

DKK 135


TOAST À LA FORESTIÈRE

Grillet brød med stegte svampe à la crème & grønne urter
DKK 125



LE PETIT LYONNAIS
Oksetatar rørt med tabasco, sennep, estragon & cognac
DKK 115



LES PLATS

L’ENTRECÔTE
Grillet kornfodret rib-eye med grønne salater i sennepsvinaigrette, fritter & sauce choron
DKK 325


POISSON DU JOUR
Dagens friske fangst med nye kartofler, sauté à la fransçaise & beurre noisette med kapers
DKK 285

SUPRÊME DE PINTADE

Stegt perlehønebryst, stegte kantareller, savoykål, majs & letrøget hønsesauce

DKK 265

MOULES FRITES
Hvidvinsdampede blåmuslinger fra Vildsund med fritter & aïoli
DKK 215

TARTARE À LA LYONNAIS
Oksetatar rørt med tabasco, sennep & cognac,
serveret med fritter & dijonnaise
DKK 195


LES FROMAGES & DESSERTS

L’ASSIETTE DE FROMAGES
Udvalg af modne franske gårdoste & behørig garniture
Pr. stk / DKK 45

MOUSSE AU CHOCOLAT NOIR

Kraftig chokolademousse med knas & druknede kirsebær

DKK 125

CRÈME BRÛLÉE
Vi behøver ikke sige mere ...
DKK 105

PETITS FOURS
Små søde sager til kaffen

Pr. stk / DKK 40


***


FILTRERET VAND & FRISKBAGT SURDEJSBRØD

Pr. person DKK 35


- HENT HELE MENUEN SOM PDF HER -

Les aperós

Start blidt med lidt bobler eller stærkt med en pastis - se en smagsprøve på vores aperitifs...

Menu Dégustation

I takt med sæsonen vælger vores kokke og tjenere i fællesskab vores menu, der bedst muligt repræsenterer vores kulinariske drømme.
Se menuen her...

Selskaber

Restaurant Lalala huser enhver form for selskab fra runde dage over skarpe hjørner til events og promotion ...

Vinkort

Vi hylder hele Frankrig, dog i særdeleshed de tre La'er;

La Mouline, La Turque og La Landonne.

Vinkortet er et studie værd ...