À LA CARTE


- HENT HELE MENUEN SOM PDF HER -


LES CAVIARS DE LA MAISON ROSSINI


OSCIETRA SELECTION

Med velafstemt saltbalance, cremet tekstur og masser af dybde i smagen
er disse smukke, grågrønne perler, intet mindre end en himmerigsmundfuld.
30 gram - DKK 595

BAERII PRESTIGE
Med sin dybe nøddesmag og modige saltning er denne robuste caviar perfekt
som supplement til stort set hele vores menukort.
10 gram - DKK 100 // 30 gram - DKK 250

BLACK LABEL
Denne caviar bliver eksklusivt produceret til restauranter.
Med en mild saltning og en bred og delikat umami,
er Black Label fra Rossini en klar favorit blandt flere af vores gæster.
15 gram - DKK 145


LES HORS D'OEUVRE

LES HUÎTRES

Østers Naturél
Med tabasco, skalotteløgsvinaigrette & citron
3 stk. DKK 85 - 6 stk. DKK 165 - 9 stk. DKK 240 - 12 stk. DKK 320

GRENOUILLES À LA PERSILLADE
Stegte frølår med citron & persillade
DKK 115

SÉLECTION D'AMUSES-BOUCHE

En introduktion til det frankofile køkken i 3 mundfulde

Pr. person DKK 95

LA MÖELLE
Bagt marvpibe med grillet brød, persillade & citron
DKK 85



LES ENTRÉES

BISQUE DE LANGOUSTINE
Jomfruhummerbisque med tomat, fennikel & stegte jomfruhummerhaler

DKK 175

TERRINE DE FOIE GRAS
Terrin af marineret andelever fra ”Maison Masse” i Nantes med behørig garniture
DKK 145


SAUMON FUMÉ
Koldrøget islandsk Vestfjordlaks fra Centralrøgeriet

med sommersalater, grønne ærter og sauce gribiche

DKK 125

LE PETIT LYONNAIS
Oksetatar rørt med tabasco, sennep, estragon & cognac
DKK 115



LES PLATS

L’ENTRECÔTE
Grillet kornfodret rib-eye med grønne salater i sennepsvinaigrette, fritter & sauce choron
DKK 325

POISSON DU JOUR
Dagens friske fangst med nye kartofler, sauté à la fransçaise & beurre noissette med kapers
DKK 275

FILET DE VEAU AU POIVRE
Stegt kalvefilet med smørsyndig kartoffelpuré, svampe,
bladgrønt & madagascarpeberglace
DKK 255

MOULES FRITES
Hvidvinsdampede blåmuslinger fra Vildsund med fritter & aïoli
DKK 215

TARTARE À LA LYONNAIS
Oksetatar rørt med tabasco, sennep & cognac.
Serveret med fritter & dijonnaise
DKK 195


LES FROMAGES & DESSERTS

L’ASSIETTE DE FROMAGES
Udvalg af modne franske gårdoste med behørig garniture
Pr. stk / DKK 40

TARTE À LA FRAISE
Tærte med jordbærmousse, mørk chokolade, friske jordbær & vaniljeis
DKK 125

CRÈME BRÛLÉE
Vi behøver ikke sige mere ...
DKK 105

PETITS FOURS
Små søde sager til kaffen

Pr. stk / DKK 40


***


FILTRERET VAND & FRISKBAGT SURDEJSBRØD

Pr. person DKK 25


- HENT HELE MENUEN SOM PDF HER -

Les aperós

Start blidt med lidt bobler eller stærkt med en pastis - se en smagsprøve på vores aperitifs...

Menu Dégustation

I takt med sæsonen vælger vores kokke og tjenere i fællesskab vores menu, der bedst muligt repræsenterer vores kulinariske drømme.
Se menuen her...

Selskaber

Restaurant Lalala huser enhver form for selskab fra runde dage over skarpe hjørner til events og promotion ...

Vinkort

Vi hylder hele Frankrig, dog i særdeleshed de tre La'er;

La Mouline, La Turque og La Landonne.

Vinkortet er et studie værd ...