L'EAU & LES PAINS

Filtreret vand med & uden brus ad libitum
DKK 25

To slags brød & to slags smør ad libitum
DKK 35


LES CAVIARS DE GASTRO UNIKA

GOLD
GOLD er en Osietra-Baerii-Caviar. Støren er ca. 8-9 år gammel, når den høstes. Caviaren er letsaltet med havnoter, rig & cremet med et diskret strejf af nødder & en meget behagelig & umamifyldt eftersmag.
30 gram DKK 725

PLATINUM
PLATINUM er en særlig selektion af Osietra-Baerii-Caviar, hvor de større & lysere æg nøje udvælges. Støren er ca. 8-10 år gammel ved høsttidspunktet. Caviaren er meget elegant & cremet med mineralske noter, dyb nøddeagtig umami & lang eftersmag.
30 gram DKK 825

OSIETRA
OSIETRA er en af de allerfineste stør-typer overhovedet. Støren er ca. 10-12 år gammel, når den høstes. Caviaren er letsaltet, mineralsk, kompleks & intens med enestående flotte noter af nødder & dyb æggeblomme & en meget lang eftersmag med stor umami.
30 gram DKK 925

GAUFRE AUX POMMES DE TERRE
Kartoffelvaffel, hakket æg, creme fraiche & hakkede rødløg
DKK 125

LES HORS D’OEUVRE

LES HUÎTRES
Østers naturel med tabasco, mignonette & citron
3 stk. DKK 125 - 6 stk. DKK 225
9 stk. DKK 315 - 12 stk. DKK 395

SELECTIONS DE HUÎTRES À LA MAISON
Østers à la Maison på 3 forskellige måder
DKK 165

GRENOUILLES À LA MEUNIERE
Meunierestegte frølår med persille & citron
DKK 145

SÉLECTION D’AMUSES-BOUCHE
En introduktion til det frankofile køkken i 3 mundfulde
per person DKK 125

LES ENTRÉES

PITHIVIERS AUX RIS DE VEAU
Indbagt tærte med kalvebrisler, plukket oksehale, spinat en branche & sherry sauce
DKK 225

MORILLES FARÇIES
Glaserede, hønsefarserede morkler med svampe-jus & sprødt kyllingeskind
DKK 215

TERRINE DE FOIE GRAS TERRINE
Terrin af marineret andelever fra Maison Masse i Nantes med behørig garniture

DKK 195
BISQUE DE TOPINAMBOUR
Jordskokkebisque med variationer af jordskokker
DKK 135
+ Supplement af rimmet kammusling
DKK 65

LE PETIT LYONNAIS
Oksetatar rørt med tabasco, sennep, estragon & cognac
DKK 125

LES PLATS

L’ENTRECÔTE
Grillet kornfodret rib-eye fra Uraguay med garniture de la maison, pommes frites & bearnaise
DKK 395

FLETÁN EN CROÛTE
Helleflynder stegt på brød, smørglaserede kartofler, sauté af kål & fiskesauce
DKK 345

VOL-AU-VENT
Frikassé af Label Rouge unghane i vol-au-vent med selleri, gulerødder, syltede perleløg, purløgsolie
DKK 295
+ supplement af frisk vintertrøffel
DKK 45

MOULES FRITES
Hvidvinsdampede blåmuslinger fra Vildsund med sprøde fritter & aïoli
DKK 235

TARTARE À LA LYONNAIS
Oksetatar rørt med tabasco, sennep & cognac. Serveret med spæde salater, sprøde fritter & dijonnaise
DKK 225

LES FROMAGES & DESSERTS

L’ASSIETTE DE FROMAGES
Udvalg af modne franske gårdoste med behørig garniture
1 stk DKK 55
3 stk DKK135
5 stk DKK 175

PRUNES AUX MADÉRE
Blommer i madeira med vaniljeis & hasselnødde-krokant
DKK 125

CRÈME BRÛLÉE
Vi behøver ikke sige mere ...
DKK 115

PETITS FOURS
Små skønne bæredygtige chokolader fra Mark Hermann
per stk. DKK 45

BON VOYAGE <3