A LA CARTE


LES PREMIÈRES BOUCHÉES

LE CAVIAR
Rossini Oscietra Selection

Kun omkring 1,6 % af caviaren fra Oscietra støren, bliver til Oscietra Selection.
Med velafstemt saltbalance, cremet tekstur og masser af dybde i smagen
er disse smukke, grågrønne perler intet mindre, end en himmerrigsmundfuld.

med boghvedeblinis, skalotter & crème fraîche
30 gram - DKK 595


Rossini Baerii Prestige

Med sin dybe nøddesmag og modige saltning, er denne robuste caviar oplagt,
som supplement til stort set hele vores menukort.
Prøv den for eksempel til østers, poisson du jour eller sågar tarte tartin.

10 gram - DKK 100 - 30 gram - DKK 250

LES HUÎTRES
Østers Naturél med tabasco, skalotteløgsvinaigrette & citron

3 stk. DKK 85 - 6 stk. DKK 165 - 9 stk. DKK 240 - 12 stk. DKK 320

SÉLECTION D’AMUSES-BOUCHE
En introduktion til det frankofile køkken i 3 mundfulde
DKK 85


***


LES ENTRÉES

VOL AU VENT & LANGOUSTINE
Smørbagt “tartelet” med quenelle,
jomfruhummerbisque & stegte haler
DKK 175

FOIE GRAS À LA PÔELE & BOUDIN NOIR
Stegt foie gras med blodpølse & æbler
DKK 165

TERRINE DE FOIE GRAS
Fuldfed andelever fra ”Maison Masse” i Nantes
med behørig garniture
DKK 135

CHÉVRE CHAUD
Lun gedeost med braiseret julesalat,
pære & valnødder i blomsterhonning
DKK 125

LE PETIT LYONNAIS
Oksetatar rørt med tabasco, sennep, estragon & cognac
DKK 105

LES ESCARGOTS
Hvidvinsbraiserede snegle
med persille-/hvidløgssmør & brødkrumme
DKK 95


***


LES PLATS


L’ENTRECÔTE
Grillet kornfodret rib-eye med grønne salater i sennepsvinaigrette,
fritter & sauce bearnaise
DKK 295

POISSON DU JOUR
Dagens friske fangst med grønt fra markedet & sauce nâge
DKK 265

CANETTE ”Perles des Dombes”
Skindstegt canettebryst med rosenkål, smørsyndig kartoffelpuré
& portvinssauce med andeconfit & korender
DKK 235

MOULES FRITES
Hvidvinsdampede blåmuslinger fra Vildsund med urter & fløde.
Serveret med fritter & rouille
DKK 195

TARTARE À LA LYONNAISE
Oksetatar rørt med tabasco, sennep & cognac.
Serveret med fritter & dijonnaise
DKK 195


***


LES FROMAGES & DESSERTS

L’ASSIETTE DE FROMAGES
Udvalg af modne franske gårdoste med behørig garniture
Pr. stk / DKK 35

BÛCHE DE NÖEL
Klassisk "juletræstamme", chokoladeknas, kirsebær & hasselnøddeis
DKK 125

TARTE TATIN
Klassisk karamelliseret æbletærte med mille feuille & vaniljeis
DKK 105

CRÈME BRÛLÉE
Vi behøver ikke sige mere ...
DKK 95

PETITS FOURS
Små søde sager til kaffen
Pr. stk / DKK 25


***

LES SUPPLÉMENTS


ROSSINI BAERII PRESTIGE

10 gram

DKK 100


30 gram

DKK 250

COUVERT

Vand, brød & smør - pr. person
DKK 20


Les aperós

Start blidt med lidt bobler eller stærkt med en pastis - se en smagsprøve på vores aperitifs...

Menu de la maison

Hver uge vælger vores kokke og tjenere i fællesskab husets menu, som skifter efter sæson og råvarer... Se menuen her...

Selskaber

Restaurant Lalala huser enhver form for selskab fra runde dage over skarpe hjørner til events og promotion ...

Vinkort

Vi hylder hele Frankrig, dog i særdeleshed de tre La'er;

La Mouline, La Turque og La Landonne.

Vinkortet er et studie værd ...