À LA CARTE



- HENT MENUEN SOM PDF HER -

LES CAVIARS DE LA MAISON ROSSINI

Med velafstemt saltbalance, cremet tekstur og masser af dybde i smagen
er disse smukke, grågrønne perler, intet mindre end en himmerigsmundfuld.
30 gram - DKK 625

BAERII PRESTIGE
Med sin dybe nøddesmag og modige saltning er denne robuste caviar perfekt
som supplement til stort set hele vores menukort.
10 gram - DKK 125 // 30 gram - DKK 275

BLACK LABEL
Denne caviar bliver eksklusivt produceret til restauranter.
Med en mild saltning & en bred, delikat umami,
er Black Label fra Rossini en klar favorit blandt flere af vores gæster.
15 gram - DKK 175


LES HORS D'OEUVRE

LES HUÎTRES
Østers naturel med tabasco, skalotteløgsvinaigrette & citron
3 stk. DKK 95 - 6 stk. DKK 175
9 stk. DKK 250 - 12 stk. DKK 330

GRENOUILLES À LA PERSILLADE
Stegte frølår med citron & persillade
6 stk. DKK 115

SÉLECTION D’AMUSES-BOUCHE
En introduktion til det frankofile køkken i 3 mundfulde
pr. person DKK 105

LES PETITS PÂTÉS
Braiserede snegle i sprødbagt filodej med Karl-Johanmayo & portvinsglace
DKK 95


LES ENTRÉES

VOL-AU-VENT
Smørbagt tartelet med kalvebrisler, morkler & blanquette
DKK 185

COQUILLE ST. JAQUES
Stegte kammuslinger med cremet jordskokkebisque, crouton & revet comté
DKK 175

TERRINE DE FOIE GRAS
Terrin af marineret andelever fra ”Maison Masse” i Nantes med behørig garniture
DKK 145

SAUMON FUMÉ
Koldrøget islandsk Vestfjordlaks fra Centralrøgeriet
med variationer af gulerødder, sprød sort sesam & koldpresset rapsolie
DKK 135

LE PETIT LYONNAIS
Oksetatar rørt med tabasco, sennep, estragon & cognac
DKK 115


LES PLATS

L’ENTRECÔTE
Grillet kornfodret rib-eye med grønne salater i sennepsvinaigrette, fritter & sauce bearnaise
DKK 335

POISSON DU JOUR
Dagens friske fangst med grydestegt blomkål, salvie, ristede hasselnødder samt beurre noisette med oliven & kapers
DKK 285

CONFIT DE CANETTE
Confiteret canettelår med kartoffelpuré, choucroute,
stegt efterårskål & sauce med sherry
DKK 255

MOULES FRITES
Hvidvinsdampede blåmuslinger fra Vildsund med fritter & aïoli
DKK 215

TARTARE À LA LYONNAIS
Oksetatar rørt med tabasco, sennep & cognac.
Serveret med fritter & dijonnaise
DKK 195


LES FROMAGES & DESSERTS

L’ASSIETTE DE FROMAGES
Udvalg af modne franske gårdoste & behørig garniture
Pr. stk / DKK 45

TARTE TATIN
Klassisk karamelliseret frugttærte med vieille prune-karamel & vaniljeis
DKK 125

CRÈME BRÛLÉE
Vi behøver ikke sige mere ...
DKK 115

PETITS FOURS
Små søde sager til kaffen
Pr. stk / DKK 40

Les aperós

Start blidt med lidt bobler eller stærkt med en pastis - se en smagsprøve på vores aperitifs...

Menu Dégustation

I takt med sæsonen vælger vores kokke og tjenere i fællesskab vores menu, der bedst muligt repræsenterer vores kulinariske drømme.
Se menuen her...

Selskaber

Restaurant Lalala huser enhver form for selskab fra runde dage over skarpe hjørner til events og promotion ...

Vinkort

Vi hylder hele Frankrig, dog i særdeleshed de tre La'er;

La Mouline, La Turque og La Landonne.

Vinkortet er et studie værd ...