A LA CARTE


- HENT HELE MENUEN SOM PDF HER -


LES CAVIARS DE LA MAISON ROSSINI


OSCIETRA SELECTION

Med velafstemt saltbalance, cremet tekstur og masser af dybde i smagen
er disse smukke, grågrønne perler, intet mindre end en himmerigsmundfuld.
30 gram - DKK 595

BAERII PRESTIGE
Med sin dybe nøddesmag og modige saltning er denne robuste caviar perfekt
som supplement til stort set hele vores menukort.
10 gram - DKK 100 // 30 gram - DKK 250

BLACK LABEL
Denne caviar bliver eksklusivt produceret til restauranter.
Med en mild saltning og en bred og delikat umami,
er Black Label fra Rossini en klar favorit blandt flere af vores gæster.
15 gram - DKK 145

LES HUÎTRES


Østers Naturél
Med tabasco, skalotteløgsvinaigrette & citron
3 stk. DKK 85 - 6 stk. DKK 165 - 9 stk. DKK 240 - 12 stk. DKK 320

GRENOUILLES À LA PERSILLADE
Stegte frølår med citron & persillade
DKK 115

ESCARGOTS À LA BOURGUIGNON
Hvidvinsbraiserede snegle med hvidløgssmør & citron
DKK 95

SÉLECTION D’AMUSES-BOUCHE
En introduktion til det frankofile køkken i 3 mundfulde
pr. person DKK 85

LES ENTRÉES

BISQUE DE POISSON AVEC CROQUILLE ST. JAQUES
Cremet fiskesuppe med smørstegt kammusling, æble, grønne asparges & fleuron
DKK 175

TERRINE DE FOIE GRAS
Terrin af marineret andelever fra ”Maison Masse” i Nantes med behørig garniture
DKK 145

ASPERGES BLANCHES EN MOUSSELINE
Smørpocherede hvide asparges med klassisk mousseline & friskkværnet sort peber
DKK 125
(supplement af håndpillede rejer fra Smögen + DKK 45)

LE PETIT LYONNAIS
Oksetatar rørt med tabasco, sennep, estragon & cognac
DKK 115

SALADE CHEVRE CHAUD
Toast med lun gedeost, pocheret pære & sprøde salater i vinaigrette
DKK 105

LES PLATS

L’ENTRECÔTE
Grillet kornfodret rib-eye med grønne salater i sennepsvinaigrette, fritter & bearnaise
DKK 325

POISSON DU JOUR
Dagens friske fangst stegt på brød med grønt fra markedet & sauce nage
DKK 265

CAILLE FARCIE AUX MORILLES
Morkelfarseret vagtel, grønne asparges, spæde kål, ramsløg, kartoffelkompot & sauce blanquette
DKK 245

MOULES FRITES
Hvidvinsdampede blåmuslinger fra Vildsund med fritter & aïoli
DKK 215

TARTARE À LA LYONNAIS
Oksetatar rørt med tabasco, sennep & cognac. Serveret med fritter & dijonnaise
DKK 195

LES FROMAGES & DESSERTS

L’ASSIETTE DE FROMAGES
Udvalg af modne franske gårdoste med behørig garniture
Pr. stk / DKK 35

TARTE AU RHUBARBE
Mørdejstærte med marengs, rabarberkompot & hybenroseis
DKK 125

CHOUX AU CRAQUELIN
Vandbakkelser med vaniljeis & chokoladesauce
DKK 105

CRÈME BRÛLÉE
Vi behøver ikke sige mere ...
DKK 95

PETITS FOURS
Små søde sager til kaffen

Pr. stk / DKK 25


***


- HENT HELE MENUEN SOM PDF HER -

Les aperós

Start blidt med lidt bobler eller stærkt med en pastis - se en smagsprøve på vores aperitifs...

Menu de la maison

Hver uge vælger vores kokke og tjenere i fællesskab husets menu, som skifter efter sæson og råvarer... Se menuen her...

Selskaber

Restaurant Lalala huser enhver form for selskab fra runde dage over skarpe hjørner til events og promotion ...

Vinkort

Vi hylder hele Frankrig, dog i særdeleshed de tre La'er;

La Mouline, La Turque og La Landonne.

Vinkortet er et studie værd ...