À LA CARTE


L'EAU & LE PAIN

Filtreret vand med & uden brus ad libitum per person DKK 25
brød & smør ad libitum per person DKK 25

***

LES CAVIARS DE LA MAISON ROSSINI

OSCIETRA SELECTION
Med velafstemt saltbalance, let syre, cremet tekstur & masser af elegant dybde i smagen
er disse smukke, grågrønne perler, intet mindre end en himmerigsmundfuld.
30 gram - DKK 725

BLACK LABEL
Denne caviar bliver eksklusivt produceret til restauranter.
Trods den milde saltning har Black Label fra Rossini en bred, fyldig & delikat umami,
der gør den til en klar favorit blandt flere af vores gæster.
30 gram DKK 425

GOLD SELECTION
 De smukke gyldne perler er med sin faste tekstur & lette saltning på 3,5%
en særdeles let tilgængelig & robust caviar, der gør den perfekt
som supplement til stort set hele vores menukort.
10 gram DKK 125
30 gram DKK 355

BLINIS
3 stk Blinis & creme fraiche
DKK 50

***

LES HORS D’OEUVRE

LES HUÎTRES
Le Gall østers naturel med tabasco, mignonette & citron
3 stk. DKK 115 - 6 stk. DKK 205
9 stk. DKK 295 - 12 stk. DKK 375

SELECTIONS DE HUÎTRES À LA MAISON
Le Gall østers på 3 forskellige måder
DKK 155

SOT L’Y LAISSE DE DINDE GRILLÉ
Det bedste fra kalkunen, grillet & serveret med sauce ravigotte
DKK 135

SÉLECTION D’AMUSES-BOUCHE
En introduktion til det frankofile køkken i 3 mundfulde
per person
DKK 115

***

LES ENTRÉES

LANGOUSTINES GRATINÉES
Jomfruhummere gratineret med hvidløgs-/persillesmør, ristet brød & karamelliseret citron
DKK 215


TERRINE DE FOIE GRAS
Terrin af marineret andelever fra Maison Masse i Nantes med behørig garniture
DKK 195

COQUILLES SAINT JACQUES
Stegt kammusling med blomkålspuré, hasselnødder & champagnesauce
DKK 185


LE PETIT LYONNAIS
Oksetatar rørt med tabasco, sennep, estragon & cognac
DKK 125

***

LES PLATS

L’ENTRECÔTE
Grillet kornfodret rib-eye fra Uraguay med garniture de la maison, sprøde fritter & sauce choron
DKK 395


FLETAN À LA POÊLÉ
Stegt helleflynder med farserede morkler, grønt fra markedet, nye danske kartofler & kammuslingesauce


MOULES FRITES
Hvidvinsdampede økologiske linemuslinger fra Vildsund med sprøde fritter & aïoli
DKK 235

POULET LABEL ROUGE
Fransk frilandskylling “label rouge” i to tilberedninger med sautérede kantareller, nye kartofler & hønsefumet
DKK 325


TARTARE À LA LYONNAIS
Oksetatar rørt med tabasco, sennep & cognac. Serveret med bitter salat, sprøde fritter & dijonnaise
DKK 215

***

LES FROMAGES & DESSERTS

L’ASSIETTE DE FROMAGES
Udvalg af modne franske gårdoste med behørig garniture
Pr. stk DKK 45


TARTE AUX FRUITS DES BOIS
Smørbagt tærte med konditorcrème, sprød marengs & friske skovbær
DKK 125


CRÈME BRÛLÉE
Vi behøver ikke sige mere ...
DKK 115


PETITS FOURS
Små søde sager fra æsken
1 stk. DKK 30 / 3 stk. DKK 75