MENU DÉGUSTATION

Menu dégustation bestilles af hele bordet

SÉLECTION D’AMUSES-BOUCHE
En introduktion til det frankofile køkken i 3 varianter

ASPERGES BLANCHES EN MOUSSELINE
Smørpocherede hvide asparges med klassisk mousseline & friskkværnet sort peber
( supplement af håndpillede rejer fra Smögen + DKK 50)

BALLOTINE DE VEAU “BOCUSE D’OR“
Ballotine af trøffelfarseret kalvemørbrad fra Himmerland stegt på brød med nye kartofler,
spæde løg, grønne asparges & kalveglace

CRÈME BRÛLÉE
Vi behøver ikke sige mere ...

3 RETTER DKK 425 // 4 RETTER DKK 495

Vinmenu ”RHÔNE”
Aperitif og 3 dejlige glas - DKK 375

Vinmenu ”SOMMELIER”
Champagne og 3 ekstra dejlige glas - DKK 495


Filtreret vand med & uden brus, brød samt smør
pr. person DKK 50